Încălzire în pardoseală

Încălzire în pardoseală

Încălzirea în pardoseală prin ardere hidraulica sau electrica este un sistem modern și estetic de distribuire a căldurii pe toată suprafața pardoselii, sistem ce poate fi instalat pe orice tip de finisaj (gresie, piatră, parchet laminat, covor sau mochetă).

Încălzirea se face de jos în sus, pe toată suprafața pardoselii, așadar confortul este unul sporit și nu doar atât, se poate remarca și o economie de bani datorată acestor sisteme ce funcționează în baza unor termostate inteligente care controlează temperatura la nivelul podelei.

Apelați la noi și beneficiați de consultanță, proiectare și execuție, ținand cont și de cheltuielile de întreținere și exploatare ulterioare. Economisiți astfel timp și bani, câștigând calitate.

Încălzirea în pardoseală prin ardere hidraulică

Încălzirea în pardoseală prin ardere hidraulică se bazează pe un sistem de țevi plasate sub podea, apa fiind încălzită de un cazan și pompată continuu pentru a încălzi întreaga casă.

Încălzirea electrică în pardoseală

Acest sistem de încălzire are la bază un cablu încălzitor cu o rezistivitate foarte mare sau o folie de film întinsă pe suprafața necesară încălzirii. Avantajul major al acestor sisteme este acela că sunt ușor de instalat și de întreținut.

Aveți nevoie de managementul proiectului de construcții? Așteptăm solicitarea!